Bli kvitt header

Ettervekst

Plages du med mørk eller lys ettervekst etter bleking eller farging av håret? Her er det tips som kanskje kan hjelpe deg.

Ettervekst er det som oppstår etter en tid med farging eller bleking av hår. Vi skiller mellom mørk, lys eventuelt grå ettervekst. Det håret som vokser ut har naturlig nok ikke den samme fargen som det som er behandlet og det er dette vi kaller ettervekst.

Det er vel strengt talt ikke noe man vil bli kvitt. Det man vil bli kvitt er egentlig at etterveksten er synlig. Det finnes tips til hvordan man skal skjule ettervekst.

Skjul etterveksten

Ett råd som har kommet inn for å skjule mørk ettervekst er å bruke noe så enkelt som sitronsaft. Det er kanskje ikke siste mote, men sitronsaft har den egenskapen at den kan bleke hår i kombinasjon med sollys. Innsenderen sier at hun gnir litt sitronsaft på etterveksten for deretter og legge seg ut i sola. Etter noen dagers soling på denne måten er den mørke etterveksten borte.

Det finnes også forskjellige trendy frisyrer som er ganske gode på å skjule etterveksten. Vi gir ordet fritt for at du kan komme med ditt tips.

Sitron mot mørk ettervekst Sitron mot mørk ettervekst - foto: blikvitt.com

Kommentarer:

Av Jojo, 17.02.2013:

Hvis man har lys ettervekst så kan det funke å massere litt most avokado med litt oliven olje på etterveksten, det vil gi næring og mørkere farge hvis man bruker det jevnlig ( 2-3 ganger i uka ) men det gir kun litt mørkere farge. Hvis man må ha det mørkere kan man ta en teskje kaffe i blandingen og skylle av med vann etterpå for å bli kvitt selve kaffen. Kaffe har en del olje med mye fargestoffer som smitter over. Dette må man gjøre kun en gang i uken, men også en gang uten kaffe.

Av Rora, 25.02.2013:

Hva er blandingsforholdene eller oppskfriften om du skal skjule lys ettervekst? hvor mye avokado/olivenolje/kaffe skal man ha i en blanding?

Din kommentar om ettervekst

Har du tips eller råd som kan være til hjelp for å fjerne eller unngå problemet med ettervekst? Eller kanskje du bare har en erfaring med det som du vil dele? Skriv det her:

Kallenavn: Innlegg:


Annonser:


Søk etter problem du vil bli kvitt:


Nyeste kommentarer:

Stikk av veps

A-krem er veldig lindrende på vepsestikk, det anb ...

Tannkjøttbetennelse

Hvodam får jeg bort tannkjøtt betennelse når je ...

Leggkrampe

Jeg dusjer legger og lår med kaldt vann, det hjel ...

Sti på øyet

For all del, ikke ta hull på en sti for den er he ...

Hovne ben

Epsom salt det er bra for hovne ben. Ta et fotbad ...


Populære tips

Populære sider med råd og middel til å få vekk problem.

  1. Urinveisinfeksjon (UVI)
  2. Bananfluer
  3. Halsbetennelse
  4. Kviser
  5. Slim i halsen
  6. Bladlus
  7. Tannpine
  8. Tørr hud
  9. Forkjølelse
  10. Hikke