Bli kvitt header

Hetetokter

Hetetokter kan hvem som helst få, men kvinner i overgangsalderen er vel mer utsatt for det enn andre. Det har kommet inn et tips mot hetetokter her.

Hetetokter er en vanlig lidelse. De kan komme i forbindelse med at man er gravid, eller når man begynner på overgangsalderen.

Også menn kan ha hetetokter, men da er det ofte relatert til forstyrrelser i stoffskifte. De kan også være forårsaket av noe så enkelt som feber. Våkner man om natten og er drivende svett, kan man undersøke om man har feber.

Bli kvitt hetetokter

Det finnes behandling for hetetokter. Behandlingsmåten er forskjellig ut ifra hva årsaken er. Er det snakk om hetetokter i forbindelse med overgangsplager, har det kommet inn et råd fra en leser som kanskje kan hjelpe.

Bidronninggelé er et sekret som skilles ut av arbeidsbiene for dronningbier. Dette inneholder både vitaminer, proteiner og mineraler og er svært næringsrikt. Dette får man kjøpt i foredlet form på helsekostbutikker og skal fungere godt mot overgangsplager.

Bidronninggele mot hetetokter Bidronninggele mot hetetokter - foto: blikvitt.com

Kommentarer:

Av ann, 04.08.2013:

Hva gjør jeg med hetetokter, jeg har hatt de i 10 år.

Av Hekla, 31.08.2013:

Jeg er og kommet i overgangsalderen,og da jeg ikke ville ha skolemedisin, oppsøkte jeg en svensk homeopat. Jeg hadde veldige plager. Hos han fikk jeg Cimicifuga. Jeg spurte han om dette ville hjelpe. Fikk til svar at jeg ville merke det hvis jeg sluttet med dette. Og det stemte. Gikk tom for det en gang, og det gikk bare to dager før svettetoktene var tilbake for fullt. Straks jeg fikk tak i det igjen, gikk det to dager, så var det stabilisert igjen. Skal understrekes at man ikke kan drikke kaffe her,for da blir effekten borte. Lykke til.

Din kommentar om hetetokter

Har du tips eller råd som kan være til hjelp for å fjerne eller unngå problemet med hetetokter? Eller kanskje du bare har en erfaring med det som du vil dele? Skriv det her:

Kallenavn: Innlegg:


Annonser:


Søk etter problem du vil bli kvitt:


Nyeste kommentarer:

Stikk av veps

A-krem er veldig lindrende på vepsestikk, det anb ...

Tannkjøttbetennelse

Hvodam får jeg bort tannkjøtt betennelse når je ...

Leggkrampe

Jeg dusjer legger og lår med kaldt vann, det hjel ...

Sti på øyet

For all del, ikke ta hull på en sti for den er he ...

Hovne ben

Epsom salt det er bra for hovne ben. Ta et fotbad ...


Populære tips

Populære sider med råd og middel til å få vekk problem.

  1. Urinveisinfeksjon (UVI)
  2. Bananfluer
  3. Halsbetennelse
  4. Kviser
  5. Slim i halsen
  6. Bladlus
  7. Tannpine
  8. Tørr hud
  9. Forkjølelse
  10. Hikke