Bli kvitt header

Hodepine

Hodepine er nok mer et symptom på at noe er galt enn en sykdom i seg selv. Her er det noen tips til hvordan du kan kurere hodepine.

Hodepine er en veldig vanlig plage som forekommer både hos voksne og barn. Er man gravid kan man oppleve det hver dag, mens noen får det etter trening. Hodepinen kan komme på venstre eller høyre side, eller midt inne i hodet.

Årsakene til hodepine kan være andre sykdommer slik som allergi eller influensa, men det kan også rett og slett komme av vannmangel. Uansett er hodepine et signal fra kroppen om at det er noe som ikke er helt bra, så det skal man lytte til.

Her har vi samlet noen råd som har kommet inn mot hodepinen. Kanskje ett eller flere av disse kan komme deg til hjelp?

Bli kvitt hodepinen

Kaffe mot hodepine Kaffe mot hodepine - foto: blikvitt.com

Kommentarer:

Av Depresso, 03.03.2014:

Hei, jeg har hørt at kaffe og en skive med saften fra sitron skal kunne hjelpe. Men min personlige erfaringer er en deilig kald farris, evt. samarin salt og så 2 stk. brusetabeletter med koffeininnhold. De fåes kjøp på apotek eller helskost. Det er bedre med slikt enn paracet.

Det må sies at jeg har vært kanske lenge syk pga psykiske plager som adhd osv. Stress er en annen faktor for og kunne pådra seg kraftig hodepine. Så for vedvarende hodepine bør man alltid oppsøke fastlege for nærmere undesøkelser om mangel på vitaminer dårligt kosthold eller underernæring. Egentlig burde de fjerne eller gi paracet på resept etter min mening.

Ikke for og være kritisk, men heller litt realistisk: det burde kjøres kampanje mot dette, grunnet misbruk på dette medikamentet.

Min tanke var at koffein har blitt brukt siden munkenes tid og er en vidunderdrikk viss du tenker etter. Den inneholder en god del flere gode egenskaper. Den er både stressdempende og oppkvikkende osv. alt etter dosering.

Så jeg sier ja til kaffe og nei til overbruk av paracetamol som ødlegger leveren. Det samme gjelder ibux, men heller ta det via legen som kan se hvor mye du får i deg. Jeg tror mange ikke vet hvor skadeligt det egentlig er.

Jeg har selv tidligere erfaring med dette og det kan føre til at en blir langvarig nyrepasient og mange unge fortår ikke det.

Det var ikke meningen og hoppe så mye over til paracet, men følte det er ett viktigt tema det også, når det kommer til lindring av hodepine.

Din kommentar om hodepine

Har du tips eller råd som kan være til hjelp for å fjerne eller unngå problemet med hodepine? Eller kanskje du bare har en erfaring med det som du vil dele? Skriv det her:

Kallenavn: Innlegg:


Annonser:


Søk etter problem du vil bli kvitt:


Nyeste kommentarer:

Stikk av veps

A-krem er veldig lindrende på vepsestikk, det anb ...

Tannkjøttbetennelse

Hvodam får jeg bort tannkjøtt betennelse når je ...

Leggkrampe

Jeg dusjer legger og lår med kaldt vann, det hjel ...

Sti på øyet

For all del, ikke ta hull på en sti for den er he ...

Hovne ben

Epsom salt det er bra for hovne ben. Ta et fotbad ...


Populære tips

Populære sider med råd og middel til å få vekk problem.

  1. Urinveisinfeksjon (UVI)
  2. Bananfluer
  3. Halsbetennelse
  4. Kviser
  5. Slim i halsen
  6. Bladlus
  7. Tannpine
  8. Tørr hud
  9. Forkjølelse
  10. Hikke