Bli kvitt header

Kattepiss

Kattepiss lukter ikke godt. Har du katter i området som har markeringsbehov? Her er det noen råd som både kan fjerne lukta og hindre kattene i å tisse der du minst liker det.

Kattepiss som lukter sterkt, er stort sett laget av hannkatter. Kattene pisser rundt omkring for å hevde revir. Det vil si at de prøver å fortelle andre hannkatter at området tilhører dem.

Hvis katteeieren hadde tatt ansvar og fått kastrert katta, ville problemet vært ute av verden. Men alle katteeiere er ikke sitt ansvar bevisst. En kastrert hannkatt vil ikke ha behov for å hevde revir på samme måte som en hvor hormonene får bruse vilt. .

Ofte er det på tidlig vår at problemet med lukt av kattepiss er størst. Det er nemmelig i mars og april hannkattene er mest aktive for å finne seg en hunnkatt. Hvis nabolaget er fullt av katter kan man kjenne lukta av kattepiss hele året.

Bli kvitt kattepiss

Det har kommet inn råd om hvordan man kan holde kattene unna, i tillegg til å få fjernet lukta etter at skaden eventuelt har skjedd. Selv om flere har nevnt både skyting med lyddemper og feller for fangst av katter, er det kanskje lurere å prøve følgende tips for å bevare naboforholdet.

Svart og hvit katt Svart og hvit katt - foto: blikvitt.com

Kommentarer:

Av , 24.06.2013:

Utendørs kan man spraye med parfyme, har trolig samme effekt som eddik. Mulig de ikke liker lukta av parfymen, men vel så viktig er at de mister orienteringen, de kjenner seg rett og slett ikke igjen. Har prøvd dette selv, det virker, ulempen er at det stinker Elisabeth Arden i hele nabolaget, så spørsmålet blir da hva er verst.

Av Vel, 28.03.2015:

Det stemmer ikke at problemet forsvinner ved kastrering. Alle katter markerer, og lukten er like ille, hannkatt som hunnkatt, kastrert eller ei.

Din kommentar om kattepiss

Har du tips eller råd som kan være til hjelp for å fjerne eller unngå problemet med kattepiss? Eller kanskje du bare har en erfaring med det som du vil dele? Skriv det her:

Kallenavn: Innlegg:


Annonser:


Søk etter problem du vil bli kvitt:


Nyeste kommentarer:

Stikk av veps

A-krem er veldig lindrende på vepsestikk, det anb ...

Tannkjøttbetennelse

Hvodam får jeg bort tannkjøtt betennelse når je ...

Leggkrampe

Jeg dusjer legger og lår med kaldt vann, det hjel ...

Sti på øyet

For all del, ikke ta hull på en sti for den er he ...

Hovne ben

Epsom salt det er bra for hovne ben. Ta et fotbad ...


Populære tips

Populære sider med råd og middel til å få vekk problem.

  1. Urinveisinfeksjon (UVI)
  2. Bananfluer
  3. Halsbetennelse
  4. Kviser
  5. Slim i halsen
  6. Bladlus
  7. Tannpine
  8. Tørr hud
  9. Forkjølelse
  10. Hikke