Bli kvitt header

Kviser

Kviser er et problem mange sliter med, særlig ungdom. Her er det en del tips som kanskje fungerer for å bli kvitt kviser

Kviser er en betennelse i huden ofte som en årsak av at porene i huden er tilstoppet av overflødig talg. Tenåringer er vel de som er mest utsatt for kviser, men man kan også få det i voksen alder.

Ofte er det forstyrrelser i hormonbalansen som får huden til å produsere mer talg. Det er derfor personer i puberteten og de som er gravid ofte opplever det.

Kviser kan man få stort sett over hele kroppen. Vanligvis kommer de i ansiktet, på ryggen, halsen og rundt munnen og på haken. Noen opplever også å få det i underlivet og på rumpa. Men det finnes behandling for å bli kvitt kviser enkelt.

Bli kvitt kvisene

Her er de tipsene som har kommet inn til nå.

Kviser Kviser - foto: blikvitt.com

Kommentarer:

Av Jojo, 17.02.2013:

Det funker bra å skylle med varmt vann eller holde stedet med kviser over varm vann damp slik at porene åpner seg, så må man vaske med en mild såpe egnet for ansiktet. Deretter må man skylle med iskaldt vann slik at porene lukker seg og da slipper ikke skitt inn i porene. Dette må man gjenta hver morgen og kveld for at det skal holde seg kvisefritt.

Av Hi, 01.02.2014:

Det som er det viktigste når du har kviser, eller vil unngå det, er å bruke riktige produkter for å rense huden. Finn en som er tilpasset din egen hudtype (fet hud, tørr hud osv). Kviser er irritert hud, så jeg ville ikke anbefalt tannkrem.

La kvisene være i fred, ikke ta i ansiktet ditt uten å ha vasket hendene, unngå alkohol, tobakk og koffein, drikk mye vann, unngå også sukker, tren, ja stort sett det som skaper balanse i kroppen.

Det er også viktig å ikke stresse. Utsiden er et resultat av innsiden som regel, så det vil bare komme gode ting med å følge rådene. Er det fryktelig ille, gå til legen og spør om han kan anbefale noen medisiner. Jeg sliter med kviser selv og får både antibiotika og kremer og endelig blir det bedre. Lykke til.

Av bigboy, 03.09.2014:

Jeg har funnet ut at hvis jeg kutter ut alt som har med tomat å gjøre, salami og kaviar får jeg mindre kviser.

Av , 02.01.2015:

Mine kviser forsvant da jeg kuttet helt ut tomat.

Av Ariel, 09.02.2015:

Mine kviser holdes i sjakk ved å kutte ut melkeprodukter og å spise mindre sukker. Vann er også bra. Alt kommer innenfra, så spis mat med minst mulig e-stoffer i, da kviser er resultat av forgiftning og belastet system. Riktige hud-produkter er også viktig. Jeg tror ikke kremer hjelper på noe som kommer innenfra.

Av Leah pus, 20.03.2015:

Hva du enn gjør så bør du ikke klemme dem. Det gjør at de bare blir værre.

Av Anna, 30.04.2015:

Jeg kuttet ut balsam, og er nesten helt kvisefri nå.

Din kommentar om kviser

Har du tips eller råd som kan være til hjelp for å fjerne eller unngå problemet med kviser? Eller kanskje du bare har en erfaring med det som du vil dele? Skriv det her:

Kallenavn: Innlegg:


Annonser:


Søk etter problem du vil bli kvitt:


Nyeste kommentarer:

Stikk av veps

A-krem er veldig lindrende på vepsestikk, det anb ...

Tannkjøttbetennelse

Hvodam får jeg bort tannkjøtt betennelse når je ...

Leggkrampe

Jeg dusjer legger og lår med kaldt vann, det hjel ...

Sti på øyet

For all del, ikke ta hull på en sti for den er he ...

Hovne ben

Epsom salt det er bra for hovne ben. Ta et fotbad ...


Populære tips

Populære sider med råd og middel til å få vekk problem.

  1. Urinveisinfeksjon (UVI)
  2. Bananfluer
  3. Halsbetennelse
  4. Kviser
  5. Slim i halsen
  6. Bladlus
  7. Tannpine
  8. Tørr hud
  9. Forkjølelse
  10. Hikke