Bli kvitt header

Malingslukt

Vi du fjerne malingslukt raskt? Her har det kommet inn et tips til oss om hvordan man gjør nettopp det. Skriv gjerne om det fungerer eller ikke for deg også?

Malingslukt er nesten ikke til å unngå hvis man skal male noe. I tillegg er det noen grupper mennesker som helst ikke skal utsettes for det. Er man gravid f.eks. bør man helst unngå malingslukt på grunn av at det kan være farlig for barnet i magen.

Alle andre synes som regel også at man bør unngå denne lukta i størst mulig grad. Det finnes forskjellige typer maling. Noen er mer luktfri enn andre, men det finnes også et enkelt råd for å fjerne malingslukt fra maling som lukter sterkt.

Bli kvitt malingslukt

I dag brukes nok mest mulig luktsvake vanntynnbare malingstyper innendørs. Disse malingstypene vil bli luktfrie i løpet av et par dager med god lufting.

Oljemaling derimot, kan avgi en del lukt. En innsender har sendt oss et tips som hun fikk fra sin far. Hvis man skal fjerne malingslukt raskt, så skal man tenne et stearinlys i det rommet hvor man har malt. Da forsvinner lukta ganske fort.

Oljemaling avgir mest malingslukt Oljemaling avgir mest malingslukt - foto: blikvitt.com

Kommentarer:

Av Gørdil, 21.09.2013:

Huseieren malte stua mi med oljemaling før jeg flytta inn. Det er en måned siden, men det lukter fortsatt. Jeg har prøvd lystipset, det funker kanskje litt, men sliter med hodepine og noe jeg synes minner om løsemiddelskada reaksjonsevne. Jeg blir kvalm også og er litt fortvila.

Din kommentar om malingslukt

Har du tips eller råd som kan være til hjelp for å fjerne eller unngå problemet med malingslukt? Eller kanskje du bare har en erfaring med det som du vil dele? Skriv det her:

Kallenavn: Innlegg:


Annonser:


Søk etter problem du vil bli kvitt:


Nyeste kommentarer:

Stikk av veps

A-krem er veldig lindrende på vepsestikk, det anb ...

Tannkjøttbetennelse

Hvodam får jeg bort tannkjøtt betennelse når je ...

Leggkrampe

Jeg dusjer legger og lår med kaldt vann, det hjel ...

Sti på øyet

For all del, ikke ta hull på en sti for den er he ...

Hovne ben

Epsom salt det er bra for hovne ben. Ta et fotbad ...


Populære tips

Populære sider med råd og middel til å få vekk problem.

  1. Urinveisinfeksjon (UVI)
  2. Bananfluer
  3. Halsbetennelse
  4. Kviser
  5. Slim i halsen
  6. Bladlus
  7. Tannpine
  8. Tørr hud
  9. Forkjølelse
  10. Hikke