Bli kvitt header

Litt om bli kvitt .com

Blikvitt.com ble startet for moro skyld, for å prøve å samle noen av de gode og merkelige rådene og tipsene som er sirkulert i det norske folk i en database. Sidene er brukerstyrt, derfor ser vi fram til å motta tips som har fungert for nettop deg.

Vi fraskriver oss ethvert ansvar for de tipsene som har kommet inn for å bli kvitt hva det enn måtte være. De brukes på egen risiko. Ofte har disse rådene gått i arv fra generasjon til generasjon, slik at muligheten for noe har blitt lagt til eller glemt er svært store.

Blikvitt.com er et relativt nytt nettsted, og vi ønsker å få inn så mange tips til å bli kvitt problemer som mulig. Derfor, hvis du har en blogg eller et nettsted, setter vi stor pris på på om du skriver om dette nettstedet og legger en link til oss slik at flere kan finne det. Fortell gjerne venner, familie og kolleger om blikvitt.com også, slik at vi får inn så mange råd som mulig.

Bilder på blikvitt.com

Bildene på dette nettstedet er utelukkende tatt av vår fotograf. Rettighetene til bildene tilhører fotografen så gjenbruk av disse må avtales med med vedkommende. Skulle du være interessert i å kjøpe et eller flere, kan du ta kontakt via vår kontaktside, så skal vi formidle kontakten videre.


Annonser:


Søk etter problem du vil bli kvitt:


Nyeste kommentarer:

Stikk av veps

A-krem er veldig lindrende på vepsestikk, det anb ...

Tannkjøttbetennelse

Hvodam får jeg bort tannkjøtt betennelse når je ...

Leggkrampe

Jeg dusjer legger og lår med kaldt vann, det hjel ...

Sti på øyet

For all del, ikke ta hull på en sti for den er he ...

Hovne ben

Epsom salt det er bra for hovne ben. Ta et fotbad ...


Populære tips

Populære sider med råd og middel til å få vekk problem.

  1. Urinveisinfeksjon (UVI)
  2. Bananfluer
  3. Halsbetennelse
  4. Kviser
  5. Slim i halsen
  6. Bladlus
  7. Tannpine
  8. Tørr hud
  9. Forkjølelse
  10. Hikke