Bli kvitt header

Overvekt

Sliter du med overvekt? Markedet flommer over av slankeprogrammer, men alle har en fellesnevner.

Overvekt er et problem som er ganske vanlig i den vestlige verden. Her til lands liker vi å tro at det er USA som er verstingen, men sannheten er at livsstilssykdommer på grunn av overvekt er like vanlige i Norge.

Det å få gode matvaner tidlig i livet er svært viktig for å forhindre at det utvikler seg fedme hos barn eller senere i livet.

Det finnes mange dietter og slankeprogram man kan gå på for å bli kvitt overvekt. Uten å nevne navn så heller noen til lavkarbo, mens andre liker å telle kalorier. Det hele koker ned til en ting:

Det må være en sammenheng mellom den energien (kaloriene) vi putter i oss og den vi forbruker. Putter vi i oss mer enn vi forbruker, ja, da legger vi på oss. Putter vi i oss mindre enn vi forbruker, ja da blir vi tynne.

Bli kvitt overvekt

De fleste i dagens samfunn trenger ikke den samme mengden energi som en tømmerhugger ved århundreskiftet. Spiser vi det samme, og samme mengde, som han gjorde vil vi bli overvektig fordi vi sannsynligvis ikke bruker kroppen like mye som han gjorde. Så det er ikke sikkert husmannskost er tingen for oss i dag.

Vi har fått inn et enkelt tips til hvordan man kan bli kvitt overvekt. Det går på å drikke 2 store glass med vann rett før du skal spise. Dette vil gi deg en metthetsfølelse raskere slik at du ikke propper deg med mat som kroppen din egentlig ikke trenger.

Vann mot overvekt Vann mot overvekt - foto: blikvitt.com

Din kommentar om overvekt

Har du tips eller råd som kan være til hjelp for å fjerne eller unngå problemet med overvekt? Eller kanskje du bare har en erfaring med det som du vil dele? Skriv det her:

Kallenavn: Innlegg:


Annonser:


Søk etter problem du vil bli kvitt:


Nyeste kommentarer:

Stikk av veps

A-krem er veldig lindrende på vepsestikk, det anb ...

Tannkjøttbetennelse

Hvodam får jeg bort tannkjøtt betennelse når je ...

Leggkrampe

Jeg dusjer legger og lår med kaldt vann, det hjel ...

Sti på øyet

For all del, ikke ta hull på en sti for den er he ...

Hovne ben

Epsom salt det er bra for hovne ben. Ta et fotbad ...


Populære tips

Populære sider med råd og middel til å få vekk problem.

  1. Urinveisinfeksjon (UVI)
  2. Bananfluer
  3. Halsbetennelse
  4. Kviser
  5. Slim i halsen
  6. Bladlus
  7. Tannpine
  8. Tørr hud
  9. Forkjølelse
  10. Hikke